Partnereink

 

http://varkertfurdo.hu

 

 

https://www.adient.com/about-us/locations/adient-mezolak

 

 

https://www.adient.com/about-us/locations/adient-mezolak

 

Úszik a világ

muszuszoranglista.hu

uszoranglista.hu

Úszóhonlapok

www.musz.hu

www.len.eu

www.fina.org

 

Úszósuli körverseny, Pápa 2012.11.11 PDF Nyomtatás E-mail
2012. november 11. vasárnap, 22:18

Veszprém megyei úszósuli körverseny kupasorozat I. forduló

Az úszósuli körversenyünkön 14 egyesület több mint 300 versenyzője mérte össze tudását a Várkertfürdő sportmedencéjében.
Ez a verseny egy kupasorozat első versenye volt melyet a Veszprémi Úszó Klubbal és a Vidra SE-vel közösen szervezünk. Itt azok a gyerek indulhattak akik nem szerepelnek MÚSZ aktuális ranglistáján az első húsz helyezett között.
Csapatunk 6 arany, 2 ezüst és 5 bronzérmet valamint számos értékes helyezés szerzett, ami azt jelenti, hogy összesítésében jelenleg a 6. helyen állunk.

Úszósuli Pápa 2012.11.11

Érmesek: Nagy Zsófia (3 arany), Kocsis Eszter (2 arany), Nagy Levente (1 arany), Hegyi Patrícia (1 ezüst, 1 bronz), Szedlák Fanni (1 ezüst), Tapsonyi Bálint (2 bronz), Gulyás Erik (1 bronz), Nagy Dániel (1 bronz)

A verseny jegyzőkönyve

A versenyzőknek gratulálunk a szép eredmények eléréséhez. A szervezésben közreműködőknek nagyon köszönjük a munkájukat, mert segítségük nélkül nem tudtuk volna zökkenőmentesen lebonyolítani a versenyt.

 

Rajtlista

Csapatonkénti rajtlista

Nevezések listája

Tervezett időrend

A verseny lebonyolításával kapcsolatos információk:

Vasárnap a kismedencében babaúszás van 9:30-tól kb 11 óráig, ezért az uszoda egyik sarka le lesz zárva ebben az időpontban. Ekkor a kismedencét nem használhatják a versenyzők.
Mivel az uszodában korlátozott számban találhatók ülőalkalmatosságok (a nyugágyak egy részét is a babaúszók használják) ezért javasoljuk, hogy néhány összecsukható kemping vagy horgász széket hozzatok magatokkal.
Továbbá javasoljuk, hogy az emeleti folyosón, lelátón a polifomokat, táskákat a fal mellé pakoljátok, ne a korlát mellé, mert így fentről is jobban áttekinthető a verseny.

 

Verseny célja: A megyei és környékbeli egyesületek, úszóiskolák úszóinak versenyeztetése, sikerélményhez juttatása. A verseny elsődleges célja, hogy a hazai úszóversenyeken kevésbé eredményes versenyzőket is sikerélményhez juttassuk. Ezért kérünk mindenkit, hogy a  MÚSZ aktuális korosztályos ranglistáján, az aktuális versenyszámban, az első húsz között szereplő úszókat ne nevezzenek. Versenyen kívüli indulásra lehetőséget nyújtunk.

Verseny ideje: 2012. november 11. vasárnap 10 óra. Bemelegítés 9:00-tól  - 9:45-ig.

Verseny helye: Termálfürdő Pápa, Uszoda, Pápa Várkert u. 5. 6 pályás, 25 m feszített víztükrű, 27 C medence. Kézi időmérés.

Részletes versenykiírás,   Nevezési lap

 

Adószámunk

1 %

Kérjük támogassa a SZJA 1%-val egyesületünket

18026384-1-19

Köszönjük !

Hirdetés

Kiemelt weblapok: