Partnereink

 

http://varkertfurdo.hu

 

 

https://www.adient.com/about-us/locations/adient-mezolak

 

 

https://www.adient.com/about-us/locations/adient-mezolak

 

Úszik a világ

muszuszoranglista.hu

uszoranglista.hu

Úszóhonlapok

www.musz.hu

www.len.eu

www.fina.org

 

Szalonnasütés 2013 PDF Nyomtatás E-mail
2013. szeptember 25. szerda, 13:00

Sajnos a hűvös időjárás miatt a Döbröntére tervezett csapatösszetartó szalonnasütésünket elhalasztjuk! Talán egy későbbi, alkalmas időpontban még idén vagy jövő tavasszal biztosan megtartjuk.

Meghívó - jó idő esetén!

Szeretettel meghívunk minden kedves egyesületi tagot, versenyzőt és a családtagokat a 2013. október 5-én tartandó évadnyitó, kerékpározás és csapatösszetartó szalonnasütésre.

Helyszín: Döbrönte - Bitva patak pihenőhely

Időpont: jó idő esetén 2013.10.05. de. 10 h-kor találkozunk az uszoda előtt

Tervezett program:
Kerékpáros kirándulás Döbröntére, persze a csomagvivők, szülők jöhetnek kocsival. Az egyesület biztosítja a személyenként 2 szelet szalonnát, 2 db virslit, ill. kenyeret, a többi hozzávalót légyszi hozzátok magatokkal (üdítő, nyárs, rágcsálnivaló…). Kérjük, aki kocsival érkezik hozzon 1-2 láda tűzifát, ha esetleg csak vizes lenne az erőben, ne okozzon gondot a szalonnasütés.

A rendezvényen való részvételről a visszajelzéseteket legkésőbb 2012.10.02-ig a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre, vagy a 20-226-83-40 telefonszámra SMS formában küldjétek - névvel és létszámmal megadva -  (a szó elszáll, az írás megmarad elvből kiindulva), hogy a pontos létszámmal tudjunk kalkulálni.

Mindenkit szeretettel várunk:
PUSE Elnöksége

 

Adószámunk

1 %

Kérjük támogassa a SZJA 1%-val egyesületünket

18026384-1-19

Köszönjük !

Hirdetés

Kiemelt weblapok: